Teamsjuksköterska

Medicin- och geriatrikkliniken, medicinsk vårdenhet G, Höglandssjukhuset Eksjö

Nu öppnas en ny karriärväg för dig som sjuksköterska! Om du som sjuksköterska brinner för att förbättra resultaten för patienternas hälsa och kvaliteten i omvårdnaden och vill arbeta för att dina kollegor ska få kännedom och förståelse för dessa resultat - ja, då kan teamsjuksköterska vara en roll för just dig!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst fem års sjuksköterskeerfarenhet. Du har god omvårdnadskompetens och kan identifiera behov av kvalitetsutveckling och coacha förbättringsarbete. Önskvärt är att du har erfarenhet och utbildning inom den medicinska specialitet som finns på aktuell vårdenhet. Pedagogisk utbildning eller motsvarande är meriterande. Vi erbjuder en tillsvidareanställning som sjuksköterska, med tre års förordnande som teamsjuksköterska, utvärdering kommer att ske efter ett år. Arbetet innebär 20% som teamsjuksköterska och 80% kliniskt arbete. Tillträde enligt överenskommelse med möjlighet att arbeta dag eller natt. Provanställning kan bli aktuellt.

Vi erbjuder dig

  • Som teamsjuksköterska får du 4 000 kronor (beräknat på heltid) som tillägg på din månadslön.
  • Du får 20% avsatt tid för din roll som teamsjuksköterska, där du tillsammans med övriga teamsjuksköterskor på kliniken samordnar utveckling genom utbildningsinsatser på enheten och kliniken.
  • Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! 

Det här får du arbeta med

Att arbeta som teamsjuksköterska innebär att du genom din gedigna kunskap och ditt lugn kan skapa trygghet för våra medarbetare. Du förväntas kunna skapa goda relationer med alla medarbetare, stötta, lyssna och coacha samt arbeta utifrån ett kunskapsbaseras arbetssätt. Uppdraget innebär 80% kliniskt arbete. I rollen kommer du att planera och genomföra riktade utbildningsuppdrag, hålla i reflektionstillfällen samt vara drivande i utvecklingsarbeten och vara ett stöd i våra olika medicinska processer. I rollen som teamsjuksköterska ingår även att ha ett samordningsansvar för introduktionen av våra nyanställda sjuksköterskor.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att du är en sjuksköterska som tycker om att arbeta med människor. Du har ett intresse av att leda utveckling och coacha medarbetare. Du tar ansvar för ditt arbete och har förmågan att själv strukturera det. Du är trygg och initiativtagande i din roll som sjuksköterska och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du behåller lugnet och är stabil och kontrollerad i stressiga eller pressade situationer. Vi lägger också stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.

Så här gör du om du är intresserad

Kontakta vårdenhetschef Åsa Gustafsson Fasth, 010-243 45 05. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Anna Estehag Johannesson, 010-243 45 68. Sista ansökningsdag är den 16 juni 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Teamsjuksköterska Tillbaka till lediga jobb