leg arbetsterapeut

Psykiatriska rehabiliteringsenheten, Länssjukhuset Ryhov Jönköping

Vill du arbeta i ett team med ett öppet och positivt klimat där du får vara med och bidra med din kompetens och energi?

Vi söker

Vi söker en legitimerad arbetsterapeut gärna med erfarenheter av psykiatrisk rehabilitering. Tjänsten är ett vikariat från september 2019 till och med den 30 juni 2020 med goda möjligheter till förlängning.
B körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierat arbete i team, med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. Som arbetsterapeut får du vara med och bidra i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbete där du är med och formar vår framtida verksamhet

Det här får du arbeta med

Du kommer att få arbeta med fördjupad aktivitets- och funktionsutredning, gruppverksamhet och handledning för patienter som genomför en rehabiliteringsperiod på enheten. Du ansvarar för och coachar patienter som genomför CogMed, arbetsminnesträning.

Du arbetar individuellt men också i team med fysioterapeut och övriga arbetsterapeutkollegor samt vårdadministratör. I enhetens utvecklings- och förbättringsarbete är du en aktiv och engagerad medarbetare.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ska du ha ett professionellt förhållningssätt, vara lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du arbetar självständigt och strukturerat, har god självinsikt, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Verksamhetens mål utgår från alla människors lika värde. Därför värderas god samarbetsförmåga, empatisk förmåga och relationsskapande högt.
Vi möts i ett sammanhang där vi får möjlighet att vara delaktiga och utvecklas tillsammans med andra.”

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till enhetschef Tinno Lomstad. tinno.lomstad@rjl.se, tfn 010-242 14 80.

Facklig företrädare för SACO är Matilda Öien, tfn 010-242 56 51.

Sista ansökningsdag är den 24 juni 2019.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som leg arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb