Vårdadministratör

Hudkliniken, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Trivs du i en roll med ansvar? Uppskattar du att ge god service med ett gott bemötande? Vill du utvecklas i din roll? Då är det just dig vi behöver! #sverigesviktigastejobb

Vi söker

Vår IT-kontaktperson/vårdadministratör har sökt nya utmaningar därför söker vi dig som är utbildad vårdadministratör med kodningsutbildning. Har du tidigare erfarenhet som IT-kontaktperson är det meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Som vårdadministratör hos oss är du en viktig del i att vår verksamhet utvecklas och förbättras. Du får ett utvecklande, självständigt och stimulerande arbete med stort egenansvar. Vi är en liten länsklinik med bra sammanhållning och vi strävar efter att nå gemensamma mål. Vi har ett gott kamratskap och en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Våra förmåner

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att vara medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic, diagnos- och åtgärdsklassificering samt övriga administrativa uppgifter. I dina arbetsuppgifter ingår även receptionsarbete, ge support kring IT-stöd, teamarbete som innebär publicering på intranätet, vid behov ta fram statistik och medverka i utvecklings- och förbättringsarbeten.

Du har din arbetsplats på hudmottagningen i Jönköping men vid behov är du behjälplig med att skriva journalanteckningar från hudmottagningarna i Nässjö och Värnamo. Vi eftersträvar efter att hela tiden vara i fas med skrivarbetet.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är trygg och stabil i dig själv, samarbetar bra med andra, uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Inger Johansson, 010- 242 21 46. Facklig företrädare för Vision är Anna Larsson, 010- 243 34 11. Sista ansökningsdag är den 26 juni 2019. 
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb