Sjukgymnast

Mullsjö vårdcentral

Vi söker

Vi söker en legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut till vårt rehabteam gärna med erfarenhet av primärvård. Befattningen är ett vikariat året ut på heltid med start enligt överenskommelse. Goda möjligheter till förlängning

Vi erbjuder dig

Som sjukgymnast hos oss får du ett roligt och stimulerande uppdrag. Du kommer att arbeta med bedömningar, utredningar samt vid behov behandling, rehabilitering och uppföljning av polikliniska patienter. Sjukgymnasterna fungerar som primär instans för problem från rörelse- och stödjeorganen, vilket ställer krav på självständigt arbete.

Eftersom vi arbetar i team runt våra patienter innebär det mycket samarbete med övriga professioner på vårdcentralen.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du har god initiativförmåga och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Det är viktigt att du är flexibel och serviceinriktad och anpassar ditt arbetssätt efter patient och situation. Du kommunicerar tydligt och har en helhetssyn på verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 24 juni 2019. Vill du veta mera är du välkommen att kontakta verksamhetschef Lise-Lotthe Hedström, tfn 010-242 47 12. Facklig företrädare för SACO är Irene Tengberg Herrstedt, tfn 010-242 44 64.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb