Vårdadministratör

Öron-, näs- och halskliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker nu dig som är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare med kodningsutbildning och erfarenhet av journalsystemet Cosmic. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Som vårdadministratör hos oss är du en viktig del i vår verksamhet. Hos oss får du möjlighet till ett utvecklande, självständigt och stimulerande arbete tillsammans med kollegor från alla yrkeskategorier. Öron-, näs- och halskliniken är en länsklinik med bra sammanhållning och vi strävar efter att nå gemensamma mål. Vi har ett gott kamratskap och en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder på Region Jönköpings län.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att vara medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic, diagnos- och åtgärdsklassificering samt övriga administrativa uppgifter. I dina arbetsuppgifter ingår även receptionsarbete och du gillar så klart att möta människor, ge god service och vara ansiktet utåt för vår verksamhet. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övrig personal på kliniken.

Du har din arbetsplats på öron-, näs- och halsmottagningen i Jönköping men vid behov är du även behjälplig med att skriva journalanteckningar från mottagningarna i Eksjö och Värnamo. Vi eftersträvar att hela tiden vara i fas med skrivarbetet.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är flexibel, trygg och stabil i dig själv, samarbetar bra med andra, uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Britt Wadenrud, telefon 010-242 17 18. Facklig representant för Vision är Marie Svensson, telefon 010-243 58 61. Sista ansökningsdag 23 juni.

Tror du att vi skulle trivas tillsammans? Välkommen att söka jobbet! Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb