Vårdenhetschef till ett av Sveriges bästa sjukhus!

Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Nu söker vi vårdenhetschef till kvinnoklinikens mottagning samt vårdavdelning. Är det du? Välkommen till oss!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska och som gärna har erfarenhet inom yrket. Önskvärt är att du har erfarenhet av ledningsarbete eller att du känner att du har ledarskapsegenskaper. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse. Chefstjänsten är ett tidsbegränsat förordnande med en tillsvidareanställning i din grundprofession.

Vi erbjuder dig

Här får du arbeta på en lagom stor klinik i en kreativ arbetsmiljö som visar goda medicinska resultat. Vi har ett bra utbildningsklimat med kunnig och kompetent personal i ett ständigt lärande och utbildande.  

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig inom Region Jönköpings län!

Det här får du arbeta med

Som vårdenhetschef har du personalansvar och leder och fördelar arbetet på enheten. Chefskapet innebär att du har ett delegerat ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljö på enheten. Du är direkt underställd verksamhetschefen och är en del av ledningsgruppen, vilket innebär att du är engagerad i hela verksamhetens resultat och utveckling.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att leda andra individer och göra det bästa möjliga för våra patienter tillsammans med våra medarbetare samtidigt som du ser till helheten. Som person är du strukturerad, stabil samt har förmåga att kommunicera tydligt och förmedla budskap på ett bra sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Catarina Notelid-Claus, 010-243 57 06 eller vårdenhetschef Marie-Ann Österberg, 010-243 58 03.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Anne-Sofie Blixt Källner, 073-034 52 06 för Kommunal är Gunilla Hammarström, 010–241 00 00. Sista ansökningsdag är den 28 juli 2019. Intervjuer genomförs v. 32. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef till ett av Sveriges bästa sjukhus! Tillbaka till lediga jobb