Vårdenhetschef till Kvinnokliniken

Kvinnokliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska som vill arbeta som vårdenhetschef på BB-avdelningen. Önskvärt är om du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom yrket samt genomfört någon form av ledarskapsutbildning eller tidigare arbetat med utvecklingsarbete.

Din grundanställning är en tillsvidaretjänst på heltid som barnmorska med tillträde efter överenskommelse. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats med goda medicinska resultat. Vi har ett bra utbildningsklimat med kunnig och kompetent personal. Hos oss får du ett stimulerande och utmanande ledaruppdrag, med möjlighet att leda och utvecklas som chef. Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Som vårdenhetschef har du personalansvar och leder och fördelar arbetet på enheten. Chefskapet innebär att du har ett delegerat ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljö på enheten. Du är direkt underställd verksamhetschefen och är en del av ledningsgruppen, vilket innebär att du är engagerad i hela verksamhetens resultat och utveckling. Då vi inom ledningsgruppen har ett tätt samarbete med varandra ser vi det som viktigt att du är en person som trivs med att samarbeta med andra och ser till hela organisationens bästa.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är trygg och stabil i dig själv, underhåller relationer och är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, är kreativ, tänker strategiskt och trivs med att arbeta med komplexa frågor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Johan Skoglund, 010-242 14 58 eller vårdenhetschef Katarina Böwing, 010-242 14 10. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Linnèa Rydetorp, 010-242 14 40, för Kommunal är Kristin Jansson Kilman, 010-242 14 27 och för Barnmorskeförbundet är Jill Andersson, 010-242 14 30.

Sista ansökningsdag är den 9 augusti 2019. Intervjuer genomförs vecka 34. Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef till Kvinnokliniken Tillbaka till lediga jobb