Distriktssköterska/sjuksköterska

Sävsjö/Vrigstad vårdcentral

Vi söker

Dig som brinner för primärvård och som är redo för en ny utmaning!

Önskvärt för tjänsten är erfarenhet av primärvård samt kunskaper i journalsystemet Cosmic. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

- Omväxlande och stimulerande arbete
- Tjänst tillsvidare på heltid
- Både självständigt arbete och arbete i team
- Möjlighet att delta i utvecklings-och förbättringsarbeten
- Nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen

Hos oss får du ett spännande och stimulerande arbete som växlar mellan närakutsarbete, mottagningsarbete och telefonrådgivning.

Vi är måna om att ta tillvara våra medarbetares kompetens och hos oss har flera av våra sköterskor egen mottagning inom sitt specialområde. I arbetet kan viss helg- och kvällstjänstgöring ingå vid Närakuten i Eksjö.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Vårt arbete präglas av teamarbete så det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är engagerad och förstår vikten av ett gott bemötande.

Du bör kunna arbeta självständigt och gärna ta egna initiativ men också ha förmåga till - och förstå värdet av - samarbete, eftersom teamsamverkan är en viktig del av vårt arbetssätt. Vi värdesätter egenskaper som engagemang och positiv attityd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att ringa verksamhetschef Ann-Margret Floengård, 010-2438604 eller 073-0695826. Facklig företrädare för vårdförbundet är Tina Saarelainen Karlsson, tfn 010-243 88 30. Sista ansökningsdag är den 30 juni.

Ansökningar och urval kommer att handläggas löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb