Intruktör grävmaskin

Stora Segerstad Naturbrukscentrum

Vi söker

Vi söker en grävmaskinsinstruktör som vill vara med och ansvara för och vidareutveckla våra kurser inom gräv- och anläggningsarbete. Tjänsten är tillsvidare med omfattning 50-100% med tillträde i augusti eller senare i höst.

Dina arbetsuppgifter

Den huvudsakliga arbetsuppgiften utgörs av praktisk undervisning i arbete med anläggningsmaskiner och då främst grävmaskin och hjullastare. Kurserna vänder sig primärt till våra gymnasielever men här ingår även kortare eller längre uppdragsutbildningar för externa deltagare. Huvuddelen av undervisning sker i fält med skolans egna maskiner men även i verkstad, lektionssalar och övningsområden på skolan.

Du ansvarar för planering och genomförande av kurserna med utgångspunkt från gällande kursplaner. Delar av utbildning sker hos externa uppdragsgivare och du kommer därför ha ett nära samarbete med dessa och näringen i sin helhet parallellt med skolans personal och övriga instruktörs/lärarkollegor.

Detta värderar vi högt

Vi tror du har en utbildningsbakgrund inriktning på anläggningsarbete sannolikt med kompletterande kurser inom området. Praktiskt arbete tillsammans med gedigen erfarenhet inom anläggningsbranschen är dock överordnat. Erfarenhet från utbildning och/eller instruktion inom området är en klar merit men inget krav. Du har dock ett tydligt intresse av att förmedla kunskap och ungdomars lärande. Du är väl förtrogen med grävmaskin, hjulastare samt löpande reparations- och service arbete runt dessa maskintyper. Har du dessutom erfarenhet från lantbruks- och/eller skogsarbete är det en fördel.

Förarbevis för hjullastare och grävmaskin är ett krav liksom B-körkort och gärna förstärkt. Du kan hantera avvägningsinstrument och behärskar svenska språket i tal och skrift. Engelska är meriterande.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av verksamhetschef Ulrik Svensson, 070-3400866 eller Skogsbruksledare Per-Gunnar Johansson 070-3228631.
Fackliga representanter: Lärarnas riksförbund, Ann Blixt, 010-2442638, Vision Urban Nilsson 070-3424338.

Sista ansökningsdag är den 31 juli, 2019. Välkommen att söka tjänsten via Region Jönköpings läns rekryteringsportal:
Intervjuer sker fortlöpande.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Intruktör grävmaskin Tillbaka till lediga jobb