Undersköterska

Medicinsk vårdenhet G, medicin- och geriatrikkliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Är du redo för något nytt till hösten? Nu söker vi dig som vill arbeta hos oss och bidra med nya idéer kring hur vi kan arbeta för att patienterna ska få bästa möjliga vård och känna sig trygga, både under tiden och efter att de har varit inlagda hos oss! 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med vårt härliga arbetslag. Medicinsk vårdenhet G har inriktning på neurologi, stroke och geriatik. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.Vii ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete på vårdavdelning.

Vi erbjuder dig

Varför ska du välja medicinsk vårdenhet G som din nästa arbetsplats? Anledningarna är många, men den största är att medarbetarna trivs så bra här. Utöver ett arbete som präglas av variation blir du en del i ett arbetslag där arbetskamraterna trivs med varandra, som tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet och som hjälps åt och samarbetar. 

Vi tillämpar önskeschema och du arbetar två av fem helger där du roterar mellan att arbeta dag, kväll och helg. För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! 

Det här får du arbeta med

Som undersköterska arbetar du nära i team tillsammans med dina kollegor och ansvarar för omvårdnaden var våra patienter. Arbetet som undersköterska innebär bland annat omvårdnadsinsatser, kontroller, provtagning och dokumentation. Inom neurologin utreds och behandlas patienter med neurologiska sjukdomar. Begreppet stroke innefattar hjärninfarkt, intracerebrala blödningar och subarachnoidala blödningar. Inom geriatriken ger vi äldre, sköra och multisjuka personer en vård som är inriktad just på dem.

För att du ska trivas hos oss

För oss är det viktig med rätt person på rätt plats. Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och röra dig mellan olika arbetsuppgifter. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till det genom att dela med dig av dina kunskaper, och du har ett starkt engagemang och en positiv inställning. Eftersom ditt arbete är varierat krävs det att du kan ta egna initiativ och att du har god förmåga att strukturera och arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Åsa Gustafsson Fasth, 010-243 45 05.  Facklig företrädare för Kommunal är Tiina Daulin, 010 - 243 45 00. Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.  Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb