Distriktsfysioterapeut

Habo vårdcentral

Vi söker
En engagerad fysioterapeut för vikariat till 31 mars 2020, med möjlighet till förlängning.  Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvård och/eller vana att arbeta i Cosmic. Du gillar att arbeta självständigt, men uppskattar och deltar i gruppens gemensamma uppdrag. Du har god kommunikationsförmåga och ser dialogen som ett viktigt verktyg.

Vi erbjuder dig
Bra Liv Habo är en välfungerade och hälsofrämjande vårdcentral. Du kommer att arbeta i en kreativ organisation med kompetenta kollegor. Vi eftersträvar en självklar samverkan mellan olika professioner för att nå det bästa resultatet för patienten. Vi erbjuder en tjänst på heltid, vikariat till och med 31/3 2020. Tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med
Arbetet på vårdcentralen präglas av en helhetssyn på människan där vi ska erbjuda ett tidigt och adekvat omhändertagande. Vi når vår målsättning om att möta alla olika vårdbehov som patienter kan ha genom att ge en god rehabilitering, bra tillgänglighet, trevligt bemötande samt ha en första bedömningsmottagning. Du ingår i vårdcentralens rehabteam och har ett nära och bra samarbete med övriga professioner på vårdcentralen. Utvecklingsarbete är något som vi prioriterar.

Vi är en verksamhet i ständig förändring och arbetar för förbättringar i både arbetsstrukturer och behandlingsmetoder. Du som söker är legitimerad fysioterapeut. Erfarenhet från primärvård samt kompetens inom rörelse- och stödjeorganen, smärtbehandling och psykosomatik är meriterande. Vi ser gärna att du har OMI/OMT eller McKenzie kompetens.

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du är en självständig initiativtagare som har lätt att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du arbetar strukturerat och har vilja och förmåga att hitta lösningar.
Våra värderingar är omtanke, helhetssyn och kvalitet.
Vi erbjuder:

  • Arbete i en inspirerande arbetsgrupp med hög grad av samarbete och kommunikation
  • Arbetstid mån-fre med flextidsavtal. Vi har öppet kl. 7.30-17.00 varje vardag.
  • Möjlighet till deltagande i utvecklingsarbete
  • Kollektivavtal
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Detta värderar vi högt
Vi vill gärna utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel. I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet där egenskaper som social kompetens och förmåga att strukturera arbetet är betydelsefulla.

Så här gör du om du är intresserad
För ytterligare information är du välkommen att kontakta bitr. verksamhetschef Daniel Brandon, telefon 076-113 92 56. Facklig representant för SACO är Adam Lundwall, telefon 010-242 48 83 Sista ansökningsdag är 2019-09-01.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktsfysioterapeut Tillbaka till lediga jobb