Tandsköterska, Vråen Folktandvård Värnamo

Vråen Folktandvård Värnamo

På Vråen Folktandvård Värnamo skapar vi förutsättningar för att du ska växa i din yrkesroll.  Med god handledning, samarbete över yrkesgränser, kunskapsutbyte med specialisttandvården vid Odontologiska Institutionen i Jönköping och ett individanpassat introduktionsprogram finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.

På kliniken arbetar ett glatt och sammansvetsat gäng som nu behöver förstärkning av en tandsköterska.  Välkommen att söka till oss! 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska eller är i slutet av din utbildning. Har du tidigare erfarenhet av yrket och av journalsystemet T4 ser vi det som positivt.   

Körkort är meriterande men inget krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Som ny medarbetare på kliniken får du ett individanpassat introduktionsprogram med god handledning.

Vi erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag på 3000 kronor/år och upp till 20,000 kronor i flyttbidrag till dig som flyttar till vårt län.

Det här får du arbeta med

Som tandsköterska på vår klinik får du ett omväxlande arbete med en stor bredd av behandlingar. Du arbetar i team tillsammans med tandläkare och tandhygienister och du kommer både få assistera och ha egna patienter. Du utför bland annat munhälsokontroller, fissurförseglingar och sterilarbete. Viss telefonrådgivning, extern verksamhet samt arbete i reception kan förekomma i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss

Vill du arbeta på en klinik med goda samarbeten och där klinikandan präglas av teamkänsla och högt i tak så kommer du att trivas hos oss. Genom din positiva attityd bidrar du till en god stämning kliniken. Hos oss är våra medarbetare engagerade i klinikens utveckling och vi ser gärna att du kommer med egna idéer och tar initiativ till aktiviteter som utvecklar såväl kliniken som dig själv.

Du värdesätter god service och i mötet med patienter är du lugn och tillmötesgående. Du har förmågan att anpassa ditt bemötande och din kommunikation efter varje situation och gör ditt yttersta för att skapa en så god upplevelse som möjligt för patienten. Vidare organiserar du ditt arbete på ett effektivt sätt och visar engagemang för ditt arbete.

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Då tycker vi att du ska läsa mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikkoordinator Marita Helgesson, 010-244 81 68.

Facklig kontaktperson för Vision är Anita Hult, 010-243 24 03. Sista ansökningsdag är den 10 september 2019.

Vi genomför urval och intervjuer löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska, Vråen Folktandvård Värnamo Tillbaka till lediga jobb