Vaktmästare

Sörängens folkhögskola

Vi söker

En av våra vaktmästare går i pension och vi söker nu dig som vill vara med och jobba i vår serviceorganisation i en fantastisk miljö. 

Det här får du arbeta med

Sörängens folkhögskola är en regionskola och vi hyr fastigheten av Regionfastigheter. Det betyder att du kommer att ha mycket kontakt med regionfastigheter i frågor om drift, underhåll och skötsel av fastigheten. Skolan har två vaktmästare som delar på uppgifterna för både inre och yttre vaktmästeri.

Även om underhåll kontinuerligt också utförs av Regionsfastigheter kommer du att vara mycket viktig för att bistå personal och deltagare med råd, stöd och service när de behöver det. Det inkluderar till exempel snickeri, måleri, vvs och iordningsställande av lokaler. Att ständigt ha en dialog med våra deltagare ser vi som väldigt viktigt.

För att du ska trivas hos oss

Vi vill att du ska dela våra grundläggande värderingar. Skolan är öppen för alla och är HBTQ-diplomerad. Mångfald och tolerans är mycket viktigt för oss. Vi vill att du ska vara serviceorienterad och kunna kommunicera på ett bra sätt med övriga på skolan. Arbetet är både individuellt och i team.

Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenheter av ett praktiskt yrke. Vi vill också att du ska vara lyhörd och alltid sätta verksamhetens behov främst.

Så här gör du om du är intresserad

Vi vill ha din ansökan senast 20 september 2019. Vi vill gärna att du kan börja 20 november eller så snart som möjligt därefter enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

För mer information om skolan, vänd dig till Patrik Luth, rektor: 076-146 54 72
För mer information om arbetet, vänd dig till Håkan Lindström, vaktmästare: 070-340 82 52 eller Kennet Gunnarsson, vaktmästare: 070-340 80 92
För fackliga frågor, vänd dig till Ann-Catrin Andersson: 070-615 56 51

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vaktmästare Tillbaka till lediga jobb