Administrativ assistent

Operations- och intensivvårdskliniken i Eksjö

Vill du vara med och utveckla en helt ny tjänst som Administrativ assistent på Operations- och intensivvårdskliniken i Eksjö?

Vi söker

Vi söker en administrativ assistent till Operations- och intensivvårdskliniken med intresse att samordna personaladministration.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av personaladministrativt arbete, med fördel inom hälso- och sjukvård. Erfarenhet av arbete i personalhanteringssystemet Heroma värderar vi högt. Det är önskvärt om du har administrativ eftergymnasial utbildning.

Vi erbjuder dig

Som administrativ assistent kommer du att ha ett omväxlande arbete med administrativa uppgifter kring personalen i ett nära samarbete med enhetschefer. Primärt arbete med personaluppgifter så väl som stöd till klinikens medarebare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder till våra medarbetare i Region Jönköpings län.

Det här får du arbeta med

Du kommer vara ett administrativt stöd till enhetscheferna. I ditt arbete ingår att tillsammans med cheferna introducera nya medarbetare samt förbereda och underhålla schemaläggning på enheterna. Vara behjälplig gällande introduktion samt vara ett stöd i personalhanteringssystemet Heroma. Du kommer vara delaktig i utveckling av en attraktiv och hälsosam arbetsmiljö tillsammans med den administrativa enheten.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas i din roll är det viktigt att du har en helhetssyn och struktur i ditt sätt att arbeta. Du är strukturerad, tar eget ansvar och har en god prioriteringsförmåga. Du tycker om att samarbeta och skapa relationer på ett lyhört och smidigt sätt. Du är serviceinriktad och tillmötesgående i ditt bemötande. Det är viktigt för oss att du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Information om tjänsten lämnas av verksamhetschef Carina Garnå, 010-243 51 85.

Facklig företrädare för Vision är Emma Piel, 010-243 51 88.
Sista ansökningsdag är den 22 september. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Administrativ assistent Tillbaka till lediga jobb