Barnmorska

Kvinnohälsovården, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vill just Du bli en i vår gemenskap på kvinnohälsovården i Jönköping? Sök då tjänsten som barnmorska idag för att bli en del av vår verksamhet och få #sverigesviktigastejobb!

 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt och med minst 3 års erfarenhet av kvinnosjukvård. Tjänsten är tillsvidare, på heltid med tillträde efter överenskommelse. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats med goda medicinska resultat. Vi har ett bra utbildningsklimat med kunnig och kompetent personal. Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Kvinnohälsovården arbetar för att de blivande föräldrarna och det ofödda barnet ska vara vid god hälsa under och efter graviditeten. Som barnmorska arbetar du med graviditetskontroller, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk cellprovtagning och föräldragrupper. Du kommer att arbeta tillsammans med övriga professioner på en familjecentral och du deltar aktivt i klinikens ständiga utvecklingsarbete.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ska du ha en personlig mognad och ett flexibelt tankesätt. Du ska tänka strategiskt och ha ett brett perspektiv på frågor. Du ska även vara strukturerad genom att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Lina Johannesson, 010-242 44 44. Fackliga representanter för Vårdförbundet är Angelika Hansen, 010-244 79 38 och för Svenska Barnmorskeförbundet Jenny Lindblad 010-242 58 45. Sista ansökningsdag är den 22 september 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Barnmorska Tillbaka till lediga jobb