Specialistsjuksköterska/ Sjuksköterska

SSIH, Höglandssjukhuset i Eksjö

Vi söker

Vi söker dig som är specialistsjuksköterska/sjuksköterska och som vill vara delaktig i att utveckla och arbeta med specialiserad palliativ vård i region Jönköping. Det är meriterande med specialistutbildning palliativ vård.
SSIH är en länsövergripande enhet för specialiserad sjukvård i hemmet, där vi nu rekryterar till Eksjö. Vi arbetar med konsultation, utbildning och patientmöten som sker i samverkan med sluten vård, primärvård och kommunerna. Teamet består av läkare och sjuksköterskor som samarbetar med ett flertal yrkesprofessioner. Om du vill veta mer tveka inte att höra av dig!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig delaktighet i arbetet med att forma framtidens SSIH i Jönköpings län och att arbeta med den specialiserade sjukvården i hemmet med inriktning palliativ vård. Vi arbetar med mobil verksamhet gentemot kommun, primärvård och slutenvård. I arbetet ingår utbildning för samverkanspartners i specialiserad palliativ vård. Tjänsten är tillsvidare på heltid, dagtid måndag till och med fredag. Tillträde enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Hos oss får du arbeta med handläggning, rådgivning, utbildning och vård av patienter med specialiserat palliativt behov tillsammans med deras anhöriga utifrån remiss och hembesök. Det är ett arbete med patienten i fokus där samverkan är nyckeln för att det ska fungera tillsammans med slutenvård, primärvård och kommun.

För att du ska trivas hos oss

Du trivs med att arbeta i team och är trygg i din roll som sjuksköterska, gärna med några års yrkeserfarenhet. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du behåller lugnet i stressade och pressade situationer och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till varje situation. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Körkort är ett krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Med patientens behov i centrum ger vi bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektiv varje gång.

Så här gör du om du är intresserad

För att få veta mer om tjänsten kan du vända dig till Sofia Lund områdeschef SSIH telefon 010-242 25 61 sofia.lund@rjl.se
Facklig företrädare för Vårdförbundet är Evelina Kilander som nås på mail evelina.kilander@rjl.se

Sista ansökningsdag är den 22 september 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.  
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistsjuksköterska/ Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb