Vårdadministratör

Rydaholms vårdcentral

Dags för en ny utvecklingsmöjlighet och nästa chans i karriären? Sök då tjänsten som vårdadministratör hos oss på Rydaholms vårdcentral!


Vi söker
Vår kollega kommer efter lång och trogen tjänst att gå i pension, så nu söker vi dig som är utbildad vårdadministratör och som har goda kunskaper i svenska och förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tjänsten är tillsvidare och du erbjuds anställning på heltid i första hand, men sysselsättningsgraden kan diskuteras utifrån dina önskemål.
Tillträde sker enligt överenskommelse. Meriterande är om du har kännedom om journalsystemet Cosmic. Vi värdesätter också ett starkt intresse för IT-frågor.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett stimulerande och utvecklande arbete där samarbetet kring patienten är vår ledstjärna.  Du erbjuds ett omväxlande arbete med många kontaktytor där du blir vårdcentralens administrativa expert! Du får också chans att delta i utvecklings- och förbättringsarbeten.  Du arbetare i nya fräscha lokaler som är väl anpassade för vår verksamhet dvs. en god och fin arbetsmiljö.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Hos oss kommer du att vara en viktig del i vårdcentralens övergripande uppdrag, att ge god och säker vård och service till vårdcentralens patienter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara medicinsk dokumentation, receptionsarbete, diagnosklassificering samt övriga vårdadministrativa uppgifter som t ex IT-support. Det ingår även arbete på Närakuten vissa helger per år.

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du som söker känner ett genuint engagemang för ditt yrke där du trivs att få vara med och utveckla arbetsgruppen och där du kommer med egna initiativ och ger förslag på nya arbetssätt och utvecklingsmöjligheter.  Struktur och planering faller sig naturligt för dig och vi tror att du har lätt för att självständigt lägga upp din arbetsdag. Vi ser även att samarbete och gott bemötande är lika självklart för dig som för oss eftersom teamsamverkan är en viktig del av vårt arbetssätt. Vi värdesätter egenskaper som driv, engagemang och positiv attityd.

Detta värderar vi högt
Vi värderar ditt engagemang, målfokus och din drivkraft att jobba med utveckling och ständiga förbättringar och vi uppmuntrar våra medarbetare att tänka kreativt och komma med nya lösningar och idéer. I utmaningarna ser vi möjligheter! Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av positivitet, öppen dialog och arbetsglädje, där vi är måna om balansen mellan arbete och fritid. Läs gärna mer om hur det är att arbeta på vårdcentralerna Bra Liv
https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta enhetschef Eva Johansson på mail eva.m.johansson@rjl.se. Facklig företrädare för Vision är Christina Flodén, tfn 010-242 15 85. Sista ansökningsdag är den 30/9 2019.
Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb