Sjuksköterska

Psykiatriska kliniken, Värnamo

Välkommen till ett mindre sjukhus med stora möjligheter! Vår målsättning är att vara flexibla och lyssna till dina önskemål och tillsammans skapa en god arbetsplats.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Gärna med specialistutbildning inom psykiatrisk vård alternativt erfarenhet av och/eller intresse för psykiatri. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning efter överenskommelse. Då vi eftersträvar en jämlik arbetsgrupp med hög kompetens och professionella medarbetare kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett trivsamt arbete i ett härligt team. Hos oss får du arbeta i nya fräscha lokaler med god arbetsmiljö och har stora möjligheter till individuell kompetensutveckling. Om du är nyexaminerad erbjuder vi dig att delta i vårt regiongemensamma introduktionsprogram för nya sjuksköterskor under ditt första år. Detta då vi vill ge dig som nyutbildad en bra start i arbetslivet med goda möjligheter att växa in i din nya yrkesroll.

Mer information om introduktionsprogrammet hittar du här.

Som anställd i Region Jönköpings län har du fri tillgång till vårt nyrenoverade gym. Du har också möjlighet att äta god och varierad kost i vår personalrestaurang.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Psykiatriska avdelningen har 18 vårdplatser för patienter 18 år och äldre med akut psykisk ohälsa inom allmänpsykiatri och psykosvård. Vi arbetar teambaserat med ständiga förbättringar av det dagliga arbetet och dess innehåll. Vidare arbetar vi salutogent och strävar efter ett evidensbaserat samt personcentrerat arbetssätt.

Som sjuksköterska hos oss leder och planerar du omvårdnaden såväl självständigt som i team där patienten ingår som en jämlik partner i mikrosystemet. Du är en del av patientsäkerhetsarbetet och deltar i utvecklingen av omvårdnadsarbetet samt avdelningens arbete med ständiga förbättringar.

För att du ska trivas hos oss

Då stor del av arbetet sker i team är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta beslut utifrån egna initiativ. Då dina arbetsdagar kan variera innehållsmässigt är det en stor fördel om du känner dig trygg i såväl ett flexibelt arbetssätt som din profession.

Detta värderar vi högt

Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus.

I klinikens vision har vi sammanfattat vårt huvudmål ”Att erbjuda bästa möjliga psykiatriska vård byggd på vetenskap och beprövad erfarenhet. Detta så att kliniken blir patientens förstahandsval vid behov av specialiserad psykiatrisk vård”. Varje del av vårt arbete syftar till att förbättra den psykiska hälsan och ge en god upplevelse av vården. En förutsättning för detta är en god och hållbar arbetsmiljö med engagerade medarbetare som trivs och har kul tillsammans.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa vårdenhetschef Britt-Marie Johansson, 010-24 497 70.

Sista ansökningsdag är 2019-10-04 . Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb