Vårdadministratör

Avdelningen för endodonti, oral protetik och parodontologi

Odontologiska Institutionen är en av landets största utbildare av specialisttandläkare. På avdelningen behandlar vi patienter som har behov av specialisttandvård inom endodonti (rotfyllning), oral protetik (tandersättningar) samt parodontologi (tandlossning och implantat). Våra remisser kommer både från tandvården och från sjukvården. Vi bedriver ett omfattande forsknings- och utvecklingsarbete. Vi svarar även för fortbildning av tandvårdspersonal. Idag är vi 54 personer vid enheten.


Som vårdadministratör på Folktandvården spelar du en viktig roll. Läs gärna om hur vårdadministratör Anna upplever det att arbeta hos oss!


Vi söker
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör eller har jämförbar utbildning och vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med
Som vårdadministratör hos oss arbetar du i nära samarbete med alla våra yrkesgrupper och berör samtliga av våra områden forskning, klinik och utbildning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är journaldokumentation, publicering och uppdatering på intranätet, resebeställningar, vara IT-kontaktombud, administrera mina vårdkontakter, skriva protokoll och andra administrativa arbetsuppgifter som förekommer på avdelningen.

För att du ska trivas hos oss
Du trivs med att arbeta självständigt och kan fatta egna beslut samt göra prioriteringar utifrån verksamhetens behov. Vi ser också att du har god kommunikationsförmåga. Du anpassar dig utan problem till ändrade omständigheter och nya situationer. I din roll som vårdadministratör är du mån om att vara noggrann och du organiserar ditt arbete på ett strukturerat sätt. Vidare har du god samarbetsförmåga, är tillmötesgående och har ett vänligt bemötande.

Detta värderar vi högt
I Folktandvården, Region Jönköpings län, arbetar vi för en god munhälsa hela livet, i hela länet. Vi är en passionerad folkhälsoaktör som kommit långt i vår strävan efter en jämlik tandvård för alla men det finns fortfarande arbete att göra. Möt våra medarbetare och upptäck mer av oss genom att klicka dig vidare till jobba hos oss


Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa klinikkoordinator Eva Johansson, 010 242 46 23.

Facklig kontaktperson för VISION är Carina Einarsson, 070-342 43 98.

Sista ansökningsdag är den 25 september, men vi hanterar ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb