Timvikarierande skötare

Psykiatriska kliniken slutenvården, Eksjö

Vi söker nu timvikarierande skötare till våra slutenvårdsavdelningar i Eksjö. Är du vår nya medarbetare?  

 

Vi söker

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta timmar inom slutenvården vilket innebär att du har möjlighet att arbeta när verksamheten kräver extra resurser. Vi ser gärna att du har skötarutbilding/underskökterskeutbildning. Har du även tidigare erfarenhet inom psykiatrin är detta meriterande.  

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i en positiv och engagerad arbetsgrupp där vi tillsammans arbetar för en fortsatt välfungerande klinik med patienten i fokus.

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med psykiatrisk omvårdnad av inneliggande patienter varpå omvårdnadsarbete och behandling utformas i samverkan med patienten utifrån dennes specifika behov.
  

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss bör du vara en ansvarstagande person som lätt kan ställa om vid förändrade omständigheter. Du är en person som tycker om att arbeta med människor och ger ett tryggt och stabilt intryck. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår värdegrund sätter patienten i fokus. Vi lär av varandra och tar tillvara medarbetares kompetens. Utifrån givna ramar arbetar vi för att alltid ge bästa möjliga vård till alla våra patienter. Vi är positiva och sprider glädje för att ge varandra en god arbetsmiljö.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Camilla Ringborg-Johansson, vårdenhetschef avdelning A, 010-243 56 52 eller Anna Löfdahl, vårdenhetschef avdelning B, 010-243 56 72. Facklig företrädare för kommunal är Pia Eliasson, 010-243 56 50.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan! Sista ansökningsdag är den 24 september.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Timvikarierande skötare Tillbaka till lediga jobb