Sjuksköterska inom astma/kol eller diabetes

Gislaved

Dags för en ny utvecklingsmöjlighet och nästa chans i karriären? Sök då tjänsten som diabetessköterska eller astma/kol sköterska hos oss på Gislaveds vårdcentral!


Vi söker
Dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i diabetes eller astma/kol eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du ska kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Vi erbjuder dig
- Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet
- Individuell kompetensutveckling
- En bra, härlig och kompetent personalgrupp där du får god handledning
- Nya fräscha lokaler som är väl anpassade för vår verksamhet dvs. en god och fin arbetsmiljö
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Vi behöver förstärkning till vår diabetes- och astma/kol mottagning så bör du ha intresse av och utbildning kring att arbeta med dessa patienter. Diabetes- och astma/kol sköterskan arbetar med egen mottagning vissa dagar i veckan.
Att arbeta hos oss innebär ett spännande och varierat arbete i högt tempo med telefonrådgivning, mottagningsarbete och viss tjänstgöring på närakuten i Värnamo. I telefonrådgivningen ingår rådgivning och bokning av läkartider. Mottagningsarbetet innebär att samarbeta med läkare, kalla patienter och ta emot patienter som kommer oanmälda till vårdcentralen. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga sköterskor och andra professioner på vårdcentralen.  
Vi arbetar för att ha en tillgänglig och serviceinriktad mottagning. Detta uppnås genom gott bemötande till våra patienter och bra processer i vårt arbete. Som sjuksköterska hos oss får du en viktig roll, både i bedömningar i telefon och i mötet med patienten. Hos oss arbetar alla förbättringsorienterat och vi uppmuntrar nytänkande för att kunna erbjuda bästa möjliga vård för våra invånare.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel! Läs gärna mer om hur det är att arbeta på vårdcentralerna Bra Liv
https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Elisabeth Hullfors, tfn 010-244 20 94 eller vårdenhetschef Marketta Hauta-Aho tfn 076-938 21 12. Facklig företrädare för Vårdförbundet Kristina Bergholtz 072-5458538.
Varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 13 oktober 2019.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska inom astma/kol eller diabetes Tillbaka till lediga jobb