Vårdadministratör

Eksjö vårdcentral, Kvarnarp filial

Vi söker dig som letar nya utmaningar och vill bidra med dina kunskaper hos oss!

Vi söker
Utbildad vårdadministratör med intresse av att arbeta i primärvården! Du har goda kunskaper inom språk, IT och medicinsk dokumentation. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande och goda kunskaper i Office-programmen är önskvärt. Placering kan vara både på vår vårdcentral i centrum och i Kvarnarp.

Vi erbjuder
Ett stimulerande arbete där du kommer ha omväxlande och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att ha många kontaktytor och ett gott samarbete med övriga professioner på vårdcentralen. Hos oss får du möjlighet att driva och utveckla arbetet på vårdcentralen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.

Det här får du arbeta med
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic med tillhörande diagnoskodning. En del i arbetet är att möta våra patienter i receptionen och vara vårt ansikte utåt.

Detta värderar vi högt
För oss är din sociala kompetens viktig där vi tror att du som söker är utåtriktad men samtidigt lugn, trygg och lyhörd. Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar.

För att lyckas i rollen som vårdadministratör tror vi att du har lätt för att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samtidigt som du lägger stor vikt vid att leverera kvalité. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att ringa vårdenhetschef Ulrika Sedig, tfn 072-454 8413 eller 010-2435930. Facklig representant för Vision är Märit Kahn Karlsson tfn 010-2438961.

Sista ansökningsdag är den 25 september. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb