Röntgensjuksköterska/ Sjuksköterska

Mammografienheten, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Söker du ett meningsfullt arbete där du får möjlighet att bli en del av mammografienhetens spännande verksamhet? Då är detta tjänsten för dig!

Vi söker

Vi söker dig som är röntgensjuksköterska, specialistsjuksköterska eller allmänsjuksköterska till mammografin med huvudsaklig placering i Jönköping. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Hos oss arbetar du dagtid måndag-fredag där viss tjänstgöring på lördagar kan förekomma.

Vi erbjuder dig

På vår arbetsplats bryr vi oss om varandra och har en god arbetsmiljö där det är lätt att känna trygghet i arbetet. Hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter inom kompetensområdet mammografi. Du jobbar i nära samarbete med bröstteamet som innefattar kirurgi, onkologi och patologi i en patientcentrerad verksamhet där du får en upplärning som är individuellt anpassad efter dina behov. Alla våra anställda har en individuell kompetensutvecklingsplan där interna och externa utbildningar finns tillgängliga. Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Du kommer att få arbeta med mammografiscreening med tillhörande uppföljning samt klinisk mammografiverksamhet där ultraljud, bröstpunktioner och biopsier ingår. Det ingår även att bemanna telefontid och rådgivning samt att medverka i den multidisciplinär konferensen

För att du ska trivas hos oss

För att trivas med arbetsuppgifterna behöver du tycka om att ha mycket patientkontakt och det är viktigt att du känner dig bekväm med att möta patienter i svåra situationer. Det är också viktigt att du tycker om att arbeta självständigt men samtidigt samverka i teamet för att ge våra patienter den bästa möjliga vården. Då den ena dagen aldrig är den andra lik är det viktigt att du som person är flexibel. En undersökning kan leda till flera andra undersökningar, vilket man oftast inte vet i förväg. Vidare har du ett positivt förhållningssätt och möter både kollegor och patienter med ett leende.
Mammografiverksamheten är i ständig utveckling. Nya metoder, ny utrustning, nya utredningsvägar och utvecklade vårdprocesser. Därför är det viktigt att du tycker om att arbeta i denna sortens miljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Att tillsammans arbeta i ett engagerat och kompetent team som värnar om ett gott patientbemötande och hög patientsäkerhet. Vi arbetar för hög tillgänglighet och korta och snabba processer. Det är viktigt att trivas på arbetet och att ha ett bra arbetsklimat. Vi är stolta över det arbete vi uträttar.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Theres Utberg, 010-242 24 14. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Linda Liljeblad 010-242 24 16. Sista ansökningsdag är 21 oktober 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. 

Sök jobbet som Röntgensjuksköterska/ Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb