Undersköterskor som vill jobba extra

Geriatrisk akutvårdsavdelning, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Just nu söker vi undersköterskor som vill arbeta extra vid behov till Geriatriska akutvårdsavdelningen (GAVA) på Länssjukhuset Ryhov.

Det här får du arbeta med

Som undersköterska på avdelningen kommer du att arbeta med multisjuka äldre patienter. Vi tar emot patienter inom flera medicinska specialiteter i det direkta akutflödet. Vi är specialiserade på att möta hela människan med ett medicinskt, kognitivt och socialt behov. Arbetet som undersköterska innebär omvårdnadsinsatser, kontroller, provtagning och dokumentation.

För att du ska trivas hos oss

Du är utbildad undersköterska. Du är intresserad av att arbeta med äldre patienter som har en sammansatt sjukdomsbild och ibland med inslag av förvirring. Du trivs att arbeta i en miljö där det snabbt kan växla mellan akutsjukvård och en mer patientnära omvårdnad. Som medarbetare på vår klinik får du arbeta tillsammans med fantastiska kollegor i ett gott klimat. Tillsammans arbetar vi för en god och säker vård för våra patienter. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. 

Detta värderar vi högt

På geriatriska kliniken står alltid patientens behov i fokus. Med patientens behov i centrum ger vi bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång. Din kreativitet och nyfikenhet hjälper oss att utveckla verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer om vad det innebär att jobba hos oss är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Torbjörn Alvreten, 010-242 32 45 eller biträdande vårdenhetschef Linda Rotviker 010-242 61 28. Facklig företrädare för Kommunal är Helene Ögren, 010-242 32 03. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Eftersom urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 21 oktober 2019. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterskor som vill jobba extra Tillbaka till lediga jobb