Specialistsjuksköterska Intensivvård

Intensivvårdsavdelningen , Eksjö

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Tjänsten är tillsvidare på heltid, med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Ett arbete där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är en del av vår vardag. Varierande arbetsuppgifter där du ständigt lär dig nya saker. Här finns möjligheter till en utvecklande arbetsmiljö där du får använda hela din kompetens. Hos oss arbetar du i team som inkluderar många professioner. Vi är en fantastisk personalgrupp som har kul ihop även vid tyngre arbetsbelastning och alltid har stöd av varandra. Vår arbetstidsmodell gör det möjligt till hälsosamma arbetstider där fokus ligger på återhämtning genom att du kan påverka din veckoarbetstid.
Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Som intensivvårdssjuksköterska ansvarar du för den kvalificerade omvårdnaden gällande intensivvårds- och postoperativa patienter. Du medverkar även när akuta medicinska insatser krävs inom sjukhuset, så som vid hjärtstopp och trauma. 

För att du ska trivas hos oss

Som person har du lätt för att samarbeta i team och kan snabbt ställa om dig till olika situationer. Du ska ha förmåga att själv planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten kan du kontakta vårdenhetschef Eva Edén-Gunnarsson, 010-243 55 87 eller vårdenhetschef Helén Karlsson, 010-243 56 88. Facklig företrädare är Amanda Fritz, 010-243 55 90. Sista ansökningsdag är 2019-11-08.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistsjuksköterska Intensivvård Tillbaka till lediga jobb