Vårdadministratör

Medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vill du ha stor variation, arbeta tvärprofessionellt och utvecklas i din yrkesroll – då kommer du att trivas på medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping! 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör och vill arbeta med oss på hjärtsektionen på Medicinkliniken. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna med erfarenhet av journalsystemet Cosmic och som har ett genuint intresse för språk.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du har ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper inom medicinkliniken. Du arbetar på kontorstid men arbetstiderna är flexibla. Om du önskar har du möjlighet att ha fredagar som en kortare arbetsdag. För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! 

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter består av medicinsk dokumentation, diagnos- och åtgärdsklassificering samt övriga administrativa uppgifter. Du kommer att arbeta i team och arbetet innefattar både mottagnings- och avdelningsarbete. För att öka variationen i arbetet har vi även ett roterande schema för bemanningen av vår reception. I verksamheten pågår flera utvecklings- och förändringsarbeten.

För att du ska trivas hos oss

Vi värdesätter egenskaper som positiv attityd, engagemang, flexibilitet, servicetänkande och ett gott bemötande. Du har ett professionellt arbetssätt och har lätt för att organisera ditt arbete. Du trivs i samarbete med andra samtidigt som du tar eget ansvar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Medicinkliniken har en starkt positiv utveckling och förbättringsarbeten bedrivs på alla enheter. Vi har ett gott samarbetsklimat där vi värnar om teamarbete, och vi arbetar aktivt med personcentrerad vård och rätt använd kompetens. Varje yrkesgrupp ska i ökad omfattning få ägna sig åt det den är mest kompetent till att utföra.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa Anki Andersson, administrativ enhetschef, 010-242 19 76, eller Jenny Boqvist, biträdande administrativ enhetschef, 010-242 20 16. Facklig företrädare för Vision är Anne Gynnerstedt, 010-242 20 68. 
Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2019. Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb