Servicepersonal

Närservice

Är du en person som värdesätter gott samarbete, kvalité och som alltid har kundens bästa i fokus? Vill du arbeta med service och människor på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka som servicepersonal till oss på Närservice i Jönköping!

Vi söker
Vi söker en ny medarbetare till vår poolverksamhet, med placering i F6- och infektionsgruppen.

Det här får du arbeta med
Du får chansen att arbeta inom ett brett serviceområde med varierande arbetsuppgifter inom dagligstäd och vårdnära service. I tjänsten arbetar du nära kund och patienter, det är därför viktigt att du är serviceinriktad och brinner för att ge kunden bästa service. I vårt uppdrag inom vårdnära service så utför vi tvätt och förrådshantering, beställningar, patientnära städning/slutstädning samt patienttransporter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 87,5% eller heltid efter överenskommelse.

För att du ska trivas med dina arbetsuppgifter Hos Närservice räknas stöd och service som dina spetskompetenser. Ditt kunnande och dina erfarenheter kan bli värdefulla tillskott för att stärka bilden av serviceyrket som en viktig del av god och säker vård. För att trivas med dina arbetsuppgifter behöver du ha en god förmåga att samarbeta med andra, både inom Närservice och andra enheter/avdelningar. Vi ser att du är tydlig i din kommunikation, har en god förmåga att planera, är noggrann med kvalitén samt är flexibel och behåller ett lugn i stressiga situationer. Har du någon utbildning/kurs inom lokalvård eller tidigare erfarenhet från städ- och servicearbete är detta meriterande.

Du ska vara 18 år fyllda för att arbeta inom Närservice. Arbetet innebär mycket kommunikation med kunder och vårdpersonal, det är därför ett krav att du har goda kunskaper i tal och skrift. B-körkort och datavana är ett krav. Vid tillsättning av tjänst så läggs stor vikt vid personlig lämplighet

Så här gör du om du är intresserad Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta serviceledare Sofia Backéus tfn 010-24 227 29. Facklig företrädare är Martin Svensson, tfn 010-24 215 95. Varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 2019-10-20

Sök jobbet som Servicepersonal Tillbaka till lediga jobb