Undersköterska

Akutvårdsavdelningen, Länssjukhuset Ryhov

Är du vår blivande kollega?

 

Vi söker

Till akutvårdsavdelningen på akutkliniken söker vi nu en undersköterska som vill bli en del av vårt härliga arbetslag med start så snart som möjligt. Här på akutkliniken bedriver vi akutsjukvård dygnet runt. Genom att jobba hos oss får du en spännande utmaning och bredd i din undersköterskeprofession.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett vikariat på 6 månader, heltid, annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete med högt kollegialt stöd och hög trivsel. Du får en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Som anställd hos oss har du fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym. Läs gärna mer på http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

På akutvårdsavdelningen tar vi hand om akut sjuka patienter inom specialiteterna kirurgi och medicin. Inom de 34 vårdplatserna har vi även en övervakningsenhet med fem vårdplatser.

Som undersköterska på akutvårdsavdelningen kommer du att ha ansvar för allmän omvårdnad och arbeta med undersköterskeuppgifter inom medicin och kirurgi. Arbetet är varierande och vårdintensivt med ett snabbt patientflöde och mycket egenansvar. Fokus läggs på omvårdnad, övervakning, kontroller av vitala parametrar, observation och transporter. Dessutom faller arbetsuppgifter som arbete med förråd, tvätt, sängstädning och mat under ditt ansvarsområde.

För att du ska trivas hos oss

Om du tycker om snabba växlingar i arbetstempo, stor variation i arbetet, gillar att arbeta tvärprofessionellt och vill utvecklas i din yrkesroll, då kommer du att trivas hos oss!

Du är utbildad undersköterska med erfarenhet av akutsjukvård eller liknande verksamhet. Vi söker en empatisk, flexibel och stresstålig medarbetare som besitter god samarbetsförmåga. Du bör också vara stabil och självgående, samt ha förmåga att ta beslut i svåra situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På akutkliniken arbetar vi i team och får varje dag nya patienter att bedöma och nya utmaningar att lösa. Vi möter patienter i alla åldrar och varje individ är unik. Vi strävar alltid efter god och säker vård samt att ge ett professionellt bemötande.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Amelie Poppeldal-Johansson, 010-242 2673 och vårdenhetschef Henrik Nilsson, 010-242 2636. Fackliga upplysningar lämnas av Thomas Johansson eller Ywonne Sturedahl, 010-242 2672.

Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Sista ansökningsdag är den 31 oktober. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb