Distriktssköterska/sjuksköterska

Vaggeryds vårdcentral

Vi söker

Vi söker en leg distriktssköterska alt. en erfaren leg sjuksköterska, gärna med erfarenhet av primärvård, för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett stimulerande arbete som växlar mellan telefonrådgivning, mottagning, närakut och vårdsamordning. I telefonrådgivningen är du första kontakten med patienten ger råd om fortsatt vård. I närakutsarbetet är patientflödet högt och vårdbehoven för patienten varierar. Vårdsamordning innebär ett ansvar för att samordna vårdplaneringen för patienter som ska skrivas in till och/eller ut från sjukhusvistelse och samordna vården för andra av vårdcentralens patienter med stora och komplexa vårdbehov.

Vi är måna om att ta tillvara våra medarbetares kompetens och hos oss har flera av våra sköterskor egen mottagning inom sitt specialområde. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Vårt arbete präglas av teamarbete så det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är engagerad och förstår vikten av ett gott bemötande. Det är också viktigt med flexibilitet som handlar om en förmåga till omställning i arbetssätt och metodik utifrån situation, och att kunna hålla flera patientflöden igång parallellt. Det är också viktigt att du kan göra självständiga bedömningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att ringa enhetschef Gerd Rydh, tel 010-244 05 22 eller verksamhetschef Kerstin Hammar, tel 010-244 05 01. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Kristina Bergholtz, tel 072-545 85 38.

Sista ansökningsdag är den 11 november 2019. Ansökningar och urval kommer att handläggas löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb