Sjuksköterska

Tillnyktringsenheten, Länssjukhuset Ryhov Jönköping

Tycker du om att arbeta med bedömning samt medicinsk övervakning och motivationsarbete? Vi söker nu sjuksköterskor till vår nya verksamhet som kommer att fokusera på personer som är i behov av tillnyktring. 

Välkommen till oss! 

Vi söker 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill vara med och bidra med kompetens och energi i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbetet av vår verksamhet. Tjänsterna är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse. Arbetstiderna utgår efter rotationsschema där natt och helgpass förekommer.  

Det här får du arbeta med

Du kommer få vara med i uppstarten av vår nya verksamhet och vara en del av utvecklingen av densamma. När verksamheten är i drift kommer du arbeta med bedömning samt medicinsk övervakning och motivationsarbete. En viktig del av arbetet är samarbetet med den övriga sjukvården och andra myndigheter så som socialtjänsten och polis. När verksamheten inte har inlagda patienter kommer du att tjänstgöra inom psykiatrin eller angränsande verksamheter för att få möjlighet att kompetensutveckla dig inom andra specialistområden. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett varierat arbete med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter. Detta i ett öppet och positivt klimat där du får chans att såväl utvecklas individuellt som att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet.

Om du är nyutbildad sjuksköterska? Vi vet att steget från utbildning till verklighet kan kännas stort. Vi vill ge dig som nyutbildad sjuksköterska en bra start i arbetslivet där du får växa in i din nya yrkesroll. Därför erbjuder vi alla våra anställda sjuksköterskor som fått sin legitimation de senaste 12 månaderna att delta i ett av Sveriges bästa introduktions- och utvecklingsprogram för nyutbildade sjuksköterksor. Programmet omfattar 20 heldagar fördelade på åtta månader och det startar varje år i februari och september. RIU ger dig en möjlighet att träffa andra nyutbildade där ni utbyter erfarenheter och ger varandra råd och stöttning. Här kan du läsa mer om RIU och följ gärna RIU på Instagram @regionjkpgriu.

Som anställd i Region Jönköpings län har du fri tillgång till vårt moderna gym samt fri sjukvård. Du har också möjlighet att delta i någon av de många personalaktiviteter som anordnas av vår personalklubb.  

Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder.

För att du ska trivas hos oss

För oss är det viktigt att du tar ansvar för din uppgift och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är trygg i dig själv och har god självinsikt. Vidare är du flexibel som person och har lätt för att samarbeta. Du tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt samt är intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som vill medverka till sin egen och vår kliniks framtid. Vi i Region Jönköpings län eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Peter Tudén, 010-242 30 45. Facklig företrädare för Vårdförbundet, Anna Wänebring, 010-242 30 99. Facklig företrädare för Kommunal, Helen Yngve, 010-242 30 50.

Sista ansökningsdag är 11 november.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Då vi värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb