Specialistsjuksköterska

Barnhälsovården Nordväst

Är du lockad av att göra skillnad för folkhälsan? Nu söker vi en sjuksköterska som har ett stort intresse av förebyggande hälsoarbete med fokus på det bästa för familjen.

Vi söker

Till barnhälsovården i Jönköping söker vi en sjuksköterska med vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar alternativt distriktssköterska. Tjänsten är en tillsvidareanställnng på heltid, med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och din introduktion anpassas efter dina förutsättningar.

Vi ser fram emot att ta vara på nya medarbetares kompetens i verksamheten!

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här. 

Det här får du arbeta med

Som barnhälsovårdssjuksköterska består dina arbetsuppgifter av ett omfattande hälso- och preventionsarbete bland barn i åldrarna 0-6 år. Du kommer att arbeta efter barnhälsovårdsprogrammet som är inriktat på bland annat vaccinationer, levnadsvanor och tidig upptäckt. Detta innebär att både ha egna mottagningar, göra hembesök och att leda föräldragrupper. Arbetet innebär att du tar många egna initiativ och mycket eget ansvar. Inom enheten arbetar vi ständigt med förbättrings- och utvecklingsarbeten där alla ska vara delaktiga.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att det är viktigt att du som person har förmågan att strukturera och planera ditt arbete. Du har också lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra och har en god förmåga att lyssna och kommunicera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Detta värderar vi högt

Vi som arbetar inom barnhälsovården vill att familjerna ska få bra bemötanden och känna förtroende och delaktighet. Detta ska tillsammans med vår kompetens inom prevention, folkhälsa och medicinsk vård skapa bästa möjliga värde för de vi finns till för. 

Vi arbetar för bästa möjliga hälsa för alla barn i länet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor, kontakta vårdenhetschef Lotta Johansson, 010 - 242 96 90 alternativt 073-382 64 21. Fackliga företrädare för Vårdförbundet är Marianne Jönsson, 010-244 27 85 och Eva Jansson, 010-243 21 81. 

Sista ansökningsdag är den 15 november 2019.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistsjuksköterska Tillbaka till lediga jobb