Sommarjobb, undersköterska/skötare

Värnamo sjukhus

I sommar är du extra viktig och värdefull för oss, därför vill vi att just du ska bli vår sommarkollega!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller skötare. Många av våra kliniker har behov under sommaren och vi hoppas på just din ansökan!

Vi erbjuder dig

Vi vill med våra sommarvikariat erbjuda dig en möjlighet att lära och utvecklas tillsammans med våra verksamheter. Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierat arbete under sommaren 2020.

"Det bästa med mitt jobb är att jag får träffa och hjälpa människor som faktiskt behöver det, varje dag. Utöver det är mina kollegor en väldig stor del till varför jag trivs så bra här. Jag känner en stor trygghet med dem och de finns alltid där för att lyssna och svara när jag har problem eller frågor." Kenny, jobbar som skötare på Värnamo sjukhus.

Vi vet att det inte alltid är lätt att vara ny på jobbet och därför gör vi vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg, taggad och förberedd inför ditt sommarjobb hos oss. Vi ger dig en grundlig introduktion utifrån dina behov och erfarenheter. 

För att du ska trivas hos oss

Du ska vara utbildad undersköterska/skötare eller ha avslutat termin fyra om du läser till sjuksköterska eller läkare. Individuell prövning kan ske efter termin tre.

Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvarar för egna arbetsuppgifter och även för enhetens helhet. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Om du ännu inte har examen bifoga LADOK-utdrag. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Moa Yngve, 010-242 11 39, moa.yngve@rjl.se. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 27 april 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som Sommarjobb, undersköterska/skötare Tillbaka till lediga jobb