Verksamhetschef Stora Segerstad

Stora Segerstad naturbrukscentrum

Vi söker dig som…

Vi söker dig som är en engagerad, visionär, erfaren och utvecklingsorienterad ledare med hjärta för de gröna näringarna och erfarenhet från skola.
Du har en adekvat högskoleutbildning och erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Du har goda ledaregenskaper och en god förmåga att utveckla människor, organisation och samverkan. Du har erfarenhet av att leda chefer, ekonomi- och budgetansvar och har en god kännedom om och intresse för naturbruk och de gröna näringarna.

Vi erbjuder…

Vi erbjuder ett spännande, utvecklande och varierande arbete i natursköna omgivningar, med engagerade och kompet
enta medarbetare, ett gott arbetsklimat och en god arbetsmiljö. Verksamheten präglas av kulturen att ”alla ska med”.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med…

Som verksamhetschef ansvarar du för hela verksamheten, dess utvecklings- och strategiarbete, ekonomi, kvalitets- och verksamhetsledning. Tillsammans med skolans personal skapar du utbildningar som utgår från lag och förordning och svarar mot näringarnas behov och elevernas intressen. Du arbetar med att skapa nätverk och nära samarbeten med övriga verksamheter inom Region Jönköpings län, kommuner, näringslivet och branschens aktörer. Du leder verksamhetens ledningsgrupp och är närmsta chef för ledningsgruppens medlemmar och övriga direktrapporterande medarbetare.

För att trivas med oss…

Ser du helheter och förstår verksamhetens roll i den långsiktiga samhällsutvecklingen. Du trivs med varierade arbetsuppgifter, är lyhörd, kommunikativ, positiv, entusiasmerande och innovativ. Du har förmåga att vara tydlig och att ta beslut på ett sätt så du får med dig medarbetarna. Du har en positiv syn på unga, ser potentialen i alla människor och har förmåga att skapa en tillåtande miljö.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 20/11. Välkommen med din ansökan. Första intervjuomgången kommer att genomföras förmiddagen den 27/11 så sökande bör därför reservera denna tid.
Vid eventuella frågor kontakta Regional Utvecklingsdirektör Kristina Athlei 070-082 28 89

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Verksamhetschef Stora Segerstad Tillbaka till lediga jobb