Specialistläkare lungmedicin

Medicin - och geriatrikkliniken, Höglandssjukhuset i Eksjö

Vi söker dig som är nyfiken på en ny arbetsplats, och vill kunna få chansen att arbeta med hela det lungmedicinska området i en miljö där du får utrymme att utvecklas enligt egna önskemål och förutsättningar.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad specialistläkare/överläkare inom lungmedicin och vill arbeta på en klinik där vi tar hand om varandra, och hela tiden arbetar för att utveckla oss själva och den vård vi bedriver.

Vi erbjuder dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse, provanställning kan komma att tillämpas.
Oavsett vilken nivå i karriären som du befinner dig på så kan vi erbjuda dig en stimulerande och utvecklande miljö.
Tjänstenivå beror på din utbildningsnivå och erfarenhet.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete i ett välfungerande team med ett tvärprofessionellt arbetssätt. På enheten bedriver vi hela spektrat av lungmedicinsk vård i både öppen och i sluten vård. Vi har ett omfattande kliniskt samarbete inom vår region med sjukhusen i Jönköping och Värnamo och vi har ett tydligt processgruppstänk. Det finns möjlighet att gå bakjour på kliniken. Möjligheterna till forsknings- och utvecklingsarbeten är goda.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som överläkare/specialistläkare på Medicin- och geriatrikkliniken varierar du ditt arbete mellan avdelning och mottagning. Tillsammans med andra överläkare ansvarar du för både avdelnings- och mottagningsarbete inom lungmedicin. Du förväntas även kunna ta hand om våra inneliggande internmedicinska patienter.

Vi bedriver en omfattande diagnostisk verksamhet med viss betoning på cancer. Vi bedriver avancerad bronkoskopiverksamhet med EBUS-teknik vilket i dagsläget utförs på Länssjukhuset Ryhov, tillsammans med oss Eksjökollegor. All utredning och behandling av lungcancer inom Region Jönköpings län sker i nära samverkan i regionen där vår lungsektion har en viktig roll. Möjligheter finns att arbeta med sluten och öppen vård med ett brett lungmedicinskt spektra. Vi har en stor verksamhet för oxygen- och ventilatorbehandling i hemmet.

För att du ska trivas hos oss

Du har ett bra omdöme och i din yrkesroll gör du korrekta avvägningar och prioriteringar. Du är positivt inriktad på gott samarbete och ser vikten av att ta tillvara allas kompetens i teamet för att ständigt förbättra och ge våra patienter den bästa vården. Vidare är du lyhörd och delaktig för att skapa förutsättningar för motivation och arbetsglädje bland dina medarbetare. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och förhållningssätt.

Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, motsvarande C1-nivå enligt Europarådets nivåskala.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta Pierre Cherfan, verksamhetschef Medicin- och geriatrikkliniken på Höglandssjukhuset, 010-243 46 50 eller Camilla Strid, bitr. verksamhetschef, 010-243 46 52.
Facklig kontaktperson för Läkarförbundet är Lena Petersson, 010-243 46 79.

Sista ansökningsdag är den 24 november 2019, men då vi jobbar med ett löpande urval så sök redan idag.

Varmt Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistläkare lungmedicin Tillbaka till lediga jobb