Sjuksköterska

Psykosvårdens öppenvård, Jönköping

Psykosvårdens öppenvård arbetar för människor som är psykiskt långtidssjuka, främst med psykosdiagnos och som har varaktiga psykiska funktionshinder. Vi strävar aktivt efter att finna nya vägar och utforma god, effektiv behandling och vård. Vill du bli en av oss?

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som önskvärt har vidareutbildning inom psykiatri och erfarenhet av psykiatriskt omvårdnadsarbete.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse. Tjänstgöring måndag till fredag. För arbetet krävs B-körkort.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete med goda möjligheter till kompetensutveckling. Tillsammans har vi kul på jobbet i en miljö som genomsyras av god gemenskap där vi vill att du bidrar med din kompetens och personlighet. 

Som anställd i Region Jönköpings län har du fri tillgång till vårt moderna gym samt fri sjukvård. Du har också möjlighet att delta i någon av de många personalaktiviteter som anordnas av vår personalklubb.

Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska på psykosvårdens öppenvård arbetar du med behandling av vuxna med psykossjukdom. Du arbetar självständigt som kontaktman med stort delegerat ansvar och ingår i ett tvärprofessionellt team bestående där förutom sjuksköterska även psykolog, arbetsterapeut, kurator och läkare ingår.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du är en person har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team och har lätt för att anpassa dig till rådande omständigheter. Då du kommer arbeta som en del i ett team blir din samarbetsförmåga ett viktigt inslag. Du arbetar utefter ett psykopedagogiskt arbetssätt och är positiv till att inskolas i nya behandlingsformer. Vidare arbetar du engagerat med patienter och deras närstående varpå det är viktigt att du är en god lyssnare och kommunikatör. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Irène Henningsson Hård, 010-242 56 60 alternativt bitr. enhetschef Monika Sokoloff, 010-242 33 66. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Anna Wänebring, 036-32 30 99.

Sista ansökningsdag är 2019-11-20. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb