Sjuksköterska

Psykiatriska kliniken Jönköping, BoP-teamet

Vill du utvecklas tillsammans med oss och vara med och forma vår framtida verksamhet inom psykiatrisk öppenvård?

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som gärna har några års erfarenhet av yrket. Har du dessutom vidareutbildning inom psykiatri och erfarenhet inom psykiatriskt öppenvårdsarbete ses det som ett stort plus. Då resor förekommer i arbetet är körkort B är ett krav.

Vi erbjuder dig

Ett varierat arbete med stimulerande och utvecklade arbetsuppgifter med goda möjligheter till kompetensutveckling. Våra arbetsplatser genomsyras av god gemenskap där vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och din personlighet. Arbetet innebär nära samarbete med kollegor där ditt team har regelbunden handledning.

Som anställd i Region Jönköpings län har du fri tillgång till vårt moderna gym samt fri sjukvård. Du har också möjlighet att delta i någon av de många personalaktiviteter som anordnas av vår personalklubb.

Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder.

Det här får du arbeta med

Vi är ett litet team på 6 personer som arbetar med svårt psykiskt sjuka med ett substansberoende. En hel del av arbetet utförs i deltagares hemmiljö. Centralt i ditt arbete kommer att vara att föra deltagarnas talan i olika sammanhang. Du kommer också ha kontakter med olika vårdgrannar.

BoP (Beroende och Psykisk sjukdom) är ett samarbete mellan Socialtjänsten och region Jönköpings län med ett uppdrag mot målgruppen svårt psykiskt sjuka med ett samtidigt substansberoende i öppenvård i Jönköpings kommun.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du är en person som har förmågan att arbeta såväl självständigt som i team. Du ser helheter och tar ansvar för ditt uppdrag. Då du kommer att försättas i många olika sammanhang är det viktigt att du är flexibel och kan behålla lugnet i olika situationer. Du tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt och är intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i vår kliniks utveckling och framtid. Vi eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Peter Tudén, 036-32 3045. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Anna Wänebring, 036- 323099.

Sista ansökningsdag är den 24 november men intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb