Fysioterapeut/sjukgymnast

Rehabiliteringscentrum, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vill du vara med och utveckla rehabiliteringscentrum och vårt samarbete med Länssjukhuset Ryhovs kliniker?
Välkommen att söka till oss!

Vi söker

Vi söker en fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet av arbete med barn och ungdomar och/eller rehabilitering.
Tjänsten är ett vikariat under 1 år, heltid och med tillträde
2020-01-01 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en trygg och utvecklande arbetsplats med engagerade kollegor! Hos oss får du tillsammans med andra fysioterapeuter/sjukgymnaster arbeta med patienter som vårdas på infektionskliniken och barnkliniken. Samarbetet mellan rehabiliteringscentrum och de bägge klinikerna är väl utarbetat och är i vissa diagnosgrupper teambaserat.

En styrka på vår arbetsplats är att vi är flera fysioterapeuter som arbetar med barn och ungdomar, det finns alltid någon att rådfråga och vi är måna om att stötta varandra i arbetet.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
Våra förmåner

Det här får du arbeta med

Infektionskliniken - I ditt samarbete med infektionskliniken får du ett stimulerande och varierande arbete där du bland annat gör förflyttningsbedömningar, hjälpmedelsutprovning och utprovning av träningsprogram. Tätt samarbete med arbetsterapeutkollega och omvårdnadspersonal är en naturlig del.

Barnkliniken - Arbetet med barn är omväxlande. Patientgruppen är inneliggande barn från 0–18 år och behandlingen sker främst på vårdavdelning men där viss öppenvård kan förekomma. Barnen har diagnoser framför allt inom reumatologi, ortopedi, smärta, neurologi och neonatologi. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av utprovning av träningsprogram, andningsgymnastik, hjälpmedelsförskrivning och mobilisering.

I tjänsten ingår några dagar helgtjänstgöring per år.

För att du ska trivas hos oss

Vi letar efter dig som har lätt för att samarbeta, är flexibel och tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt. För att du ska trivas på rehabiliteringscentrum bör du drivas av en hög servicekänsla, du sätter patienten i fokus och har förmågan att förmedla ditt budskap. Hos oss arbetar vi initiativtagande och strukturerat mot uppsatta mål. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetarteam har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta områdeschef Adna Zahirovic tfn 010-242 3217.
Facklig representant, Maria Sahlin, tfn 010-242 8531.

Sista ansökningsdag är den 2019-11-30. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut/sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb