Sjuksköterska

Barn- och ungdomspsykiatrin, avdelning 61

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska till en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom psykiatrisk slutenvård. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig

Hos oss ges du möjlighet att ha en betydande roll i barn och ungdomars liv, att arbeta nära både patienten och dess anhöriga. Vi arbetar med oss själva som främsta verktyg och vi vågar därför lova att du kommer utvecklas såväl arbetsmässigt som personligt. Du välkomnas in i en öppen och positiv arbetsgrupp bestående av läkare, psykolog, sjuksköterska, kurator, skötare och specialpedagog.

Som anställd inom Region Jönköpings län har du tillgång till olika förmåner så som fri öppen sjukvård, förmånscyklar samt ett personalgym som ligger ett stenkast från Barn-och ungdomspsykiatrins lokaler.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder Här.

Det här får du arbeta med

En viktig del av ditt arbete är att se patienten, att finnas till hands, aktivera, motivera och observera. Att möta patienten där hen befinner sig och att skapa dig en bild av personen, för att i förlängningen kunna erbjuda rätt stöd och behandlande insatser. Föräldrarna är en viktig del i barnets liv och samverkan och kontakten med dem är också av stor betydelse i det dagliga arbetet.

Tjänsten innebär rotationstjänstgöring, dag och kväll, helg och nattarbete.

För att du ska trivas hos oss

Hos oss är den gemensamma nämnaren empati och förmågan att se alla människor i deras unika situationer. Vi är en liten personalgrupp där allas roll är lika viktig och där allas olika kunskap och erfarenheter värdesätts. Du är flexibel och kan hantera både lugnare och mer intensiva dagar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att höra av dig till områdeschef Christel Kalbe, tfn: 010-242 51 02/ 010-242 31 34. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Jennie Taus, tfn: 010 242 50 23. Sista ansökningsdag är 29-11-2019. Intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb