Specialistläkare barn- och ungdomsmedicin, inriktning barnkardiologi

Barn- och ungdomsmedicinska kliniken

Barn- och ungdomsmedicinska kliniken i Jönköping söker en överläkare med profilering inom barnkardiologi. Barn- och ungdomsmedicinska kliniken i Jönköping är den enda barnkliniken i Region Jönköpings län. Vårt underlag är cirka 73 000 barn. Vi arbetar teambaserat inom profilområden som ständigt utvecklar och förbättrar vården för olika patientgrupper.

Vi söker

Vi söker en specialistläkare/överläkare inom barn- och ungdomsmedicin med inriktning mot barnkardiologi till en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Kliniken har stor vana vid att arbeta med utvecklings- och förbättringsarbeten och framhålls som ett ledande exempel både nationellt och internationellt. Lärande/handledning är en definierad process och handledning av studenter/elever är en integrerad del i alla tillsvidareanställningar. Kliniken uppmuntrar till forskning och har flera anställda som disputerat. Förbättringsarbeten pågår fortlöpande inom olika områden. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Du kommer att dela din tid mellan mottagningsverksamhet inom området barnkardiologi inklusive ekokardiografi, och arbete som överläkare på vårdavdelning med allmänpediatrik. Du ingår i allmänbakjour.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är mål- och resultatorienterad och har god samarbetsförmåga. Vi önskar att du har god förmåga att kommunicera med patienter och föräldrar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värderar medarbetare med ett öppet sinne och med vilja och nyfikenhet att lära mera. Vi arbetar aktivt utifrån FN:s barnkonvention och NOBAB:s standard för barn på sjukhus. Teamarbete runt barn och familjer med ett person- och familjecentrerat förhållningssätt är viktigt.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av verksamhetschef Maria Ekelund, telefon 010-242 22 10. Facklig företrädare för Läkarföreningen är Hanna Tilander, telefon 010-242 22 57. Sista ansökningsdag är den 19 december 2019.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistläkare barn- och ungdomsmedicin, inriktning barnkardiologi Tillbaka till lediga jobb