Sjuksköterska

Onkologkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vill du vara med och arbeta med oss i en positiv och god arbetsmiljö? Vi arbetar tillsammans för god cancervård i en verksamhet med #sverigesviktigastejobb!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill arbeta med tillsammans med oss på onkologklinikens mottagning på Länssjukhuset Ryhov. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. 

Vi erbjuder dig

Vi arbetar kontinuerligt med verksamhetsutveckling där vi ser allas delaktighet som viktig. Vi ger dig möjligheter till lärande och utveckling i syfte att förbättra för patienter med cancer.

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska på mottagningen får du ett spännande och omväxlande arbete. Du kommer att ingå i ett team bestående av läkare, sjuksköterskor, vårdadministratörer och undersköterskor som arbetar utifrån ett personcentrerat arbetssätt. Som sjuksköterska på mottagningen deltar du i multidisciplinära konferenser och följer och stöttar patienten i hens ”cancerresa”. Du kommer att arbeta som kontaktsjuksköterska med ansvar för ett diagnosteam, men också ta hand om patienter med andra cancerdiagnoser. Som kontaktsjuksköterska har du också egna besök.

För att du ska trivas hos oss

Vi ser att du är en person som, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt, är noggrann, arbetar bra med andra människor och är engagerad i det personliga mötet med patienten. Då vi kontinuerligt arbetar med utveckling ser vi gärna att du har förmågan och viljan till förändring och förbättring. Stor vikt läggs vid ett personcentrerat arbetssätt och personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av vården. Önskvärt är tidigare vana från mottagningsarbete, gärna inom cancersjukvård.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Jeanette Palm, 010-242 29 27 eller biträdande vårdenhetschef Johanna Svensson, 010-242 29 08. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Daniel Thelin, 010-242 2920. Intervjuer kommer att göras fortlöpande. Sista ansökningsdag är den 15 december  2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb