Specialist- eller överläkare

Region Jönköpings län

Är du specialist- eller överläkare och nyfiken på en arbetsplats i framkant? Välkommen till oss på Region Jönköpings län!


Vi har spännande möjligheter för dig som vill vara med och utveckla Sveriges bästa hälso- och sjukvård. Vi erbjuder dig möjligheten att få växa på det professionella och personliga planet i en verksamhet som är under ständig utveckling. 

Varför ska du välja oss på Region Jönköpings län?

Region Jönköpings län har under flera decennier gjort strategiska satsningar för att skapa ett bra klimat för forskning. Vi har goda medicinska och ekonomiska resultat och är en av två regioner i hela Sverige med en ekonomi i balans. Hos oss finns Sveriges två bästa medelstora sjukhus. Våra medarbetare är vår största tillgång. Vi har låg sjukfrånvaro och en låg personalomsättning. Att våra medarbetare trivs och har en god arbetsmiljö är något som har visat sig i vår medarbetarundersökning, vilket vi också är otroligt stolta över.

Vill du veta mer?

Vi vill lägga framtidens utmaningar i dina händer. Upptäck alla de möjligheter du har i en professionell och internationell arbetsmiljö. Vi är alltid intresserade att komma i kontakt med dig som är specialist- eller överläkare och som är intresserad av att veta mer om oss. Vänligen visa ditt intresse senast den 30 mars 2020 så kommer våra rekryteringsspecialister kontakta dig. Detta kommer att ske löpande. 

På våra sociala kanaler hittar du mer information om oss, du hittar oss på Region Jönköpings län på Facebook, LinkedIn och Instagram

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som Specialist- eller överläkare Tillbaka till lediga jobb