Överläkare

Kirurgkliniken Höglandssjukhuset Eksjö

Värdesätter du en trivsam, utvecklingsinriktad och kreativ arbetsplats?

Vi söker
Kirurgkliniken söker en överläkare med specialistkompetens inom övre, alternativt nedre gastrokirurgi. ERCP är önskvärt men inte ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter
Vi har en tillgänglig och omfattande diagnostisk och interventionell endoskopisk verksamhet där ERCP är en viktig del. Vi har kompetens inom till exempel stentningar, APC, EUS, Spyglass och Hot AXIOS. Vi erbjuder utbildningsmöjligheter inom det endoskopiska fältet. Kirurgin i Eksjö är huvudsakligen minimalinvasiv med fokus på gall- och hiatuskirurgi. Det görs också palliativ malign kirurgi och thorakoskopier i samråd med Thoraxkirurgerna i Linköping.

Din kompetens
Du är idag legitimerad läkare med specialistkompetens inom övre, alternativt nedre gastrokirurgi. Du har ett professionellt förhållningssätt, är flexibel och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du arbetar bra tillsammans med andra människor. Vi ser gärna att du är en engagerad ansvarsfull person med gott bemötande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet

Så här gör du om du är intresserad
Upplysningar om tjänsten och kliniken lämnas av verksamhetschef Karin Pansell Fawcett, 010- 243 48 38. Facklig företrädare för Sveriges Läkarförbund Linda Gerdin nås via telefonväxel 010-241 00 00. Sista ansökningsdag är den 20 januari. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Överläkare Tillbaka till lediga jobb