Överläkare

Kirurgkliniken, Värnamo sjukhus

Sveriges bästa sjukhus söker nu en bakjourskompetent gastrokirurg.

Vi söker
Vi söker dig som är bakjourskompetent gastrokirurg och som vill ha ett stimulerande och utmanande arbete på Sveriges bästa sjukhus.

Vi erbjuder dig
Värnamo sjukhus har ett brett akutuppdrag. För att arbeta som bakjour på kirurgen behöver man ha intresse för, och kunskap inom, akut- och traumakirurgi. Elektivt eftersträvar vi att våra specialister utvecklar och bibehåller en bred kirurgisk kompetens, bland annat genom att arbeta över gränserna för övre och nedre gastro. Detta ger en stabilitet i bemanningen och en flexibilitet på kliniken samt ger stora möjligheter till kirurgisk bredd i vardagen. Vi är duktiga på laparoskopisk kirurgi (bl.a. obesitas, kolon, bråck) och har en nybyggd operationsavdelning med tio toppmoderna salar.    På vår klinik får man vara beredd att jobba mycket, men vi har samtidigt en generös schemaläggning som möjliggör ett aktivt liv. Utanför sjukhuset finns ett näringsliv i tillväxt med goda möjligheter för respektive och familj att etablera sig. Det finns också goda möjligheter för forskning och utvecklingsarbete i Region Jönköpings län. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Om oss
Tidigare i år blev Värnamo sjukhus utsett till Sveriges bästa mellanstora sjukhus av Dagens Medicin. Sjukhuset har även tidigare legat bra till i denna rankning och vi som jobbar här upplever att det är ett i stort välfungerande sjukhus med trevlig stämning och, oftast, gott samarbete över klinikgränserna.

För att du ska trivas hos oss
Du är specialist- eller överläkare inom gastrokirurgi. Du är en person som gillar variation och tempoväxlingar i din vardag och du värdesätter ett gott samarbete. Du är trygg i dig själv och har såväl helhetssyn som kvalitetstänk i ditt sätt att arbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har goda kunskaper i det svenska språket motsvarande C1-nivå enligt Europaskalans nivå.

Så här gör du om du är intresserad
Kontakta gärna Torbjörn Eriksson överläkare och läkarchef, Kirurgkliniken Värnamo sjukhus, 010-244 72 12. Facklig företrädare för Läkarförbund Pontus Lundgren, pontus.lundgren@rjl.se, 010-244 81 10.
Sista ansökningsdag är den 20 februari, men då vi jobbar med ett löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Välkommen med din ansökan.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
  

Sök jobbet som Överläkare Tillbaka till lediga jobb