Sjuksköterska

Höglandssjukhuset Eksjö

Är du sjuksköterska och söker efter ett utvecklande och omväxlande arbete? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta tillsammans med oss. Tjänsten vi erbjuder dig är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

Det här får du arbeta med

Inom kirurgkliniken vårdas patienter som genomgår olika utredningar, behandlingar, planerade och akuta operationer. Du kommer att arbeta på vårdavdelning där arbetsuppgifterna består huvudsakligen av pre- och postoperativ vård. Vi har starkt patientfokus och det pågår ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete på vår klinik.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett arbete där du har möjligheten att vara med och utveckla samtidigt som du själv utvecklas i rollen som sjuksköterska. Du arbetar i ett spännande medicinskt område där du tillsammans med dina kollegor får uppleva en omväxlande vardag. Att arbeta enligt rätt använd kompetens (RAK) är något vi ser som nödvändigt och en självklarhet på vår arbetsplats. Det innebär att vi tar tillvara allas kompetens och säkerställer att du arbetar med det du har kunskap och kompetens att utföra. För sjuksköterskorna innebär det att fokus ligger på den specifika omvårdnaden.

För att du ska få en så bra start som möjligt får du självklart en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder även en rad förmåner för dig som är anställd. 
Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder!

Vi har startat projektet 80-10-10 som ger dig stor möjlighet till både verksamhet och personlig utveckling på din arbetstid. Det innebär att du kommer arbeta 80 procent kliniskt i vården, 10 procent med utveckling av verksamheten och 10 procent med personlig utveckling. 20 procent av tjänsten blir alltså ren utvecklingstid, där du både kan bidra till förbättringar på arbetsplatsen och få en kontinuerlig och schemalagd kompetensutveckling.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas tillsammans med oss har du ett intresse för patienter inom kirurgi och tillsammans med andra arbetar du alltid med patienten i fokus med en hög känsla för bemötande och service.
Önskvärt är att du har erfarenhet av arbete på kirurgisk vårdenhet och trivs att arbeta i en miljö där det plötsligt kan bli akut och med förmåga att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Som person är du stabil och behåller lugnet i stressade situationer med god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På kirurgen arbetar vi tillsammans utifrån vår värdegrund: På kirurgkliniken möts jag av kompetens, omtanke, ärlighet oavsett om jag är patient, närstående eller personal. Jag är delaktig, informerad och trygg.

Så här gör du om du är intresserad

Information om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Malin Hedtjärn, 010-243 53 65, Ulrika Parmö, 010-243 53 85, Anna Fors 010-243 53 75 eller Ann Aulin 010-243 53 55. Facklig företrädare för vårdförbundet är Ulrika Ekvall, 010-243 53 50.

Sista ansökningsdag är den 30 januari 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 
Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb