Vårdadministratör

Urologkliniken, Region Jönköpings län

Vi söker nu nya engagerade medarbetare till vårt team på Urologkliniken. Är du en person som drivs av förändring och utveckling, trivs med ett omväxlande arbete och vill det bästa för såväl teamet som patienten? Då kommer du att trivas hos oss!

Vill du bli en av oss? Välkommen till Urologkliniken, Region Jönköpings län!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare, gärna med erfarenhet av vårt journalsystem Cosmic. Du har goda kunskaper i svenska språket och värdesätter kvalitet i relation till kvantitet. Kodningsutbildning är ett krav. 

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på heltid på Urologkliniken i länet med tillträde enligt överenskommelse. Du arbetar på det sjukhus som geografiskt finns närmast ditt hem.
Kliniken står just nu inför ett spännande förändringsarbete avseende administrativa processer vilket kommer ge alla yrkeskategorier inom kliniken förändrade förutsättningar i det administrativa flödet.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta omväxlande med vårdadministrativa arbetsuppgifter så som journalskrivning och övriga administrativa uppgifter inom enheten. Kliniken har fem SVF-förlopp där vårdadministratörerna har en stor roll i hur resultaten presenteras nationellt. Arbetsuppgifterna varierar något utifrån vilket sjukhus som är din basplacering. Du kommer även delta i process- och förbättringsarbeten.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss är du tillmötesgående med intresse och vilja att arbeta för att ge teamet och patienten det bästa varje dag. Du är noggrann, tar ansvar för dina uppgifter och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tycker om att samarbeta, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och har en positiv attityd till arbetet och dina medarbetare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Ann-Sofie Kraft, 010-242 64 78. Facklig företrädare för Vision är Yvonne Gunnarsson Lindgren, 010-242 25 35. Sista ansökningsdag är den 24 januari 2020. Urval och intervjuer kan ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb