Undersköterska

Nässjö vårdcentral

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med intresse för primärvård. Erfarenhet av arbete inom primärvård är önskvärt för tjänsten men inget krav. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Tillsammans med dina kollegor erbjuder du god vård och hög tillgänglighet för våra patienter, alltid med ett professionellt bemötande och patientsäkerhet i fokus. Vi erbjuder dig ett varierande arbete.

Hos oss får du som undersköterska ett stimulerande och varierande arbete som växlar mellan att jobba tillsammans med våra läkare på mottagningen, ha en egen undersköterskekalender, och arbeta tillsammans med sjuksköterskor och läkare på vår närakut. I närakutsarbetet är patientflödet högt och vårdbehoven för patienten varierar. På mottagningen gör bland annat undersköterskan omläggningar, provtagningar, assisterar vid operationer och tar vitala parametrar.

Vi är måna om att ta tillvara våra medarbetares kompetens och hos oss har flera av våra undersköterskor specialområden. Att arbeta hos oss innebär ett självständigt och stimulerande arbete där din kompetens tas tillvara.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
Vårt arbete präglas av teamarbete så det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är engagerad och förstår vikten av ett gott bemötande. Det är också viktigt med flexibilitet som handlar om en förmåga till omställning i arbetssätt och metodik utifrån situation, och att kunna hålla flera patientflöden igång parallellt. Det är också viktigt att du kan göra självständiga bedömningar som relaterar till din yrkesroll. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
För ytterligare information är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Emma Asp Rehn tel 010-2433195 eller mobil 0722-431851. Fackligt ombud kommunal är Åsa Styrbjörn, telefonnummer 010-2433173

Sista ansökningsdag är den 24 januari. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb