Fysioterapeut/sjukgymnast

Vaggeryds Vårdcentral

Vi söker dig som är leg. sjukgymnast och som vill bidra till bästa möjliga hälsa för invånarna tillsammans med oss på Vaggeryds vårdcentral!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete på vårdcentral och triageringsarbete där du som sjukgymnast agerat som första instans för besvär i rörelseapparaten. Tjänsten är ett vikariat på 100 % med tillträde enligt överenskommelse och t o m 2021-01-31.

Det här får du arbeta med

Som sjukgymnast hos oss kommer du att ha ett självständigt och stimulerande arbete där du gör bedömningar och behandlar patienter i alla åldrar med varierande behov. Hos oss arbetar sjukgymnasterna utifrån en triageringsmodell, som primärinstans för problem från rörelse- och stödjeorganen, med mål att jobba enligt rätt använd kompetens.

I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för rehabiliteringsinsatser d.v.s. bedömning, utredning samt vid behov behandling, rehabilitering och uppföljning enligt regionala riktlinjer. Du planerar behandlingarna med del- och slutmål. Behandlingsinsatser kan ske enskilt eller i grupp. I tjänsten ingår även telefonrådgivning, att ta emot och bedöma remisser, administrativa arbetsuppgifter samt kontakter och samverkan inom och utom organisationen.

För att du ska trivas hos oss

Vi ser gärna att du är en person som ser helheten och kan ta hänsyn till större perspektiv och du kommer gärna med nya idéer och nya angreppssätt. Du skapar engagemang och delaktighet samt har förmåga att motivera andra till förändring. Du kan på ett självständigt sätt strukturera, planera och ta ansvar i ditt arbete. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tror även att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värnar om ett gott samarbete och allas delaktighet. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 26 januari 2020. Välkommen att kontakta fysioterapeut Sarah Jansson tfn 010-24 405 81. Enhetschef Gerd Rydh tfn 010-24 405 22. Facklig företrädare för SACO Irene Tengberg Herrstedt tfn 010-24 244 64. 

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut/sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb