Operationssjuksköterska

Operations- och intensivvårdskliniken, Operationsenheten, Värnamo sjukhus

Vill du arbeta som specialistsjuksköterska på en av Sveriges bästa Operations- och intensivvårdskliniker? Sök då tjänsten hos oss! 

Vi söker

Vi söker operationssjuksköterska som vill arbeta i vårt härliga gäng på Värnamo Sjukhus! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

Vi erbjuder dig

Vår vision är att tillsammans erbjuda operations- och intensivvård i världsklass. Vi jobbar långsiktigt och målmedvetet. Vi har roligt, utvecklas och lär oss tillsammans. Vi har ett personcentrerat arbetssätt och har både kompetens och möjlighet att fokusera på en patient åt gången. En god upplevelse för patienten i en svår situation är vårt fokus.

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare! 

Det här får du arbeta med

Som operationssjuksköterska hos oss befinner dig i händelsernas centrum och är en viktig kugge i operationsteamet där olika professioner arbetar tillsammans för patientens bästa. Det gäller att vara flexibel i både tanke och handling och därmed fatta snabba beslut. En lugn operation kan hastigt förvandlas till en akut situation. Dessutom deltar du i det fortlöpande i kvalitets- och förbättringsarbetet.

För att du ska trivas hos oss

Det är viktigt för oss att du är självständig i ditt arbete och har förmåga att strukturera och planera. Som person är du stabil, har ett gott omdöme och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande verksamhet och vi kommer lägga stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Magnus Trofast, 010-244 73 93 eller vårdenhetschef Ingrid Åberg, 010-244 50 04. 

Sista ansökningsdag är den 29 februari. Urval och intervjuer kommer ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Operationssjuksköterska Tillbaka till lediga jobb