Enhetschef

Psykiatrisk öppenvårdsmottagning, Värnamo

Vill du vara med i en spännande utvecklingsfas på ett av Sveriges bästa sjukhus? Detta är jobbet för dig med goda ledaregenskaper och som värdesätter en trivsam och utvecklingsinriktad arbetsplats med möjlighet till flexibla arbetssätt och lösningar. Välkommen!

Vi söker

Då en av våra enhetschefer nu går i pension söker vi efterträdare till vår allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagning. Vi söker dig som har tidigare ledarskapserfarenhet med personalansvar samt av området psykiatri. Lämplig högskoleutbildning för uppdraget är önskvärt.

Vi erbjuder dig

Vi är nu inne i en spännande utvecklingsfas inom psykiatriska kliniken i Värnamo. Här får du som enhetschef möjlighet att vara med och påverka samt utvecklas tillsammans med oss!

Vi arbetar med ständiga förbättringar och systematisk arbetsmiljö och har en god ekonomi med budget i balans. Som enhetschef hos oss har du tillgång till chefsstöd och chefsutveckling anpassat efter dina behov och erfarenheter. Du ingår i regionens nätverk för engagerat ledarskap där du utbyter erfarenheter och kunskap med chefskollegor i regionen som möjliggör utveckling av det personliga ledarskapet såväl som verksamheten.

Vi tillämpar tidsbegränsat chefsförordnande med tillsvidareanställning i din grundprofession. Tillträde i juni eller efter överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Som enhetschef leder du verksamheten avseende planering, ekonomi och personal i enlighet med fattade beslut och lagstiftning. Stor vikt läggs vid att uppnå hög patientsäkerhet och att god och säker vård tillgodoses.
Du har ett helhetsansvar vad gäller budget och resultat samt medarbetar- och arbetsmiljöfrågor för din enhet. Din chef är verksamhetschefen och du ingår i ledningsgruppen på kliniken.

I uppdraget ingår utvecklingsarbete motsvarande ca 25 procent. Utvecklingsarbetet kan vara riktat såväl mot den egna enheten, klinikövergripande och/eller länsövergripande. Utvecklingsarbetet sker i samverkan med övriga enhetschefer och beslutas av verksamhetschef.

Vi är övertygade om att ledarskap handlar om att ha visioner, arbeta målinriktat och skapa engagemang samt ha förmåga att tillvarata medarbetarnas kompetens och idéer både som individer och som grupp.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas i din roll krävs att du är en tydlig och stabil ledare som når verksamhetens mål genom att motivera, skapa engagemang och delaktighet. Du ser helheten och förstår vikten av att driva såväl det operativa som strategiska arbetet på enheten. I din roll bidrar du med arbetsglädje, tar tillvara medarbetarnas kompetens och låter idéer växa fram. Du vågar utmana och tänka nytt! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om arbetet som enhetschef är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ann Lund, tfn 072-525 84 05. Sista ansökningsdag är 23/2. Intervjuer beräknas att hållas 28/2 samt 4/3. Välkommen med din ansökan!

Övrig information

I denna rekrytering kan vi komma att använda oss av testverktyg som komplement.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Enhetschef Tillbaka till lediga jobb