Vårdadministratör

Kvinnokliniken, Värnamo sjukhus

Vill du jobba i ett team och samtidigt utvecklas individuellt och ansvara för egna uppgifter då söker vi just dig. #sverigesviktigastejobb

 

Vi söker

Vi söker två utbildade vårdadministratörer/medicinska sekreterare. I båda tjänsterna ingår vanliga vårdadministrativa arbetsuppgifter men en av tjänsterna kommer att involvera mer IT-uppgifter. Till den tjänsten är erfarenhet av IT meriterande. Tjänsterna är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete i ett sammansvetsat och positivt arbetsteam. Vi har en god arbetsmiljö och vi använder våra medarbetares kompetens på rätt sätt och ansvarar för utveckling. Här får du jobba med det du är utbildad för! Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. 
Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder!  

Det här får du arbeta med

Som vårdadministratör hos oss kommer du ha varierande arbetsuppgifter som innefattar bland annat patientdokumentation, arbete med kvalitetsregister, posthantering, framtagande av statistik och deltagande i process- och förbättringsarbete. Du tillhandahåller IT-stöd till vårdpersonalen.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är självgående samtidigt som du samarbetar bra med andra, är serviceinriktad och flexibel. Du har förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du har intresse för processarbete samt IT-frågor och att du har goda kunskaper i officepaketet. Kunskap i Cosmic är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Olga Bjarnehäll, 010-244 73 01. Sista ansökningsdag är den 1 mars 2020. Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb